Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Expositie: Psychiatrie een industrie des doods

  • Astrada

    informatief;

    Psychiatrie, een industrie des doods

    De tentoonstelling, nu ook in Nederland

    vanaf 14 Februari t/m 27 Februari 2008

    in het post CS gebouw Amsterdam

    Oosterdokskade 3-5

    dagelijks geopend van 9.30 tot 21.00

    toegang gratis

    U vind de tentoonstelling op de begane grond, rechts om de hoek

    (ongeschikt voor kinderen onder 12 jaar)

    Deze tentoonstelling geeft een overzicht van de zwarte geschiedenis van de psychiatrie en inzicht in haar huidige behandelmethoden en de risico's daarvan.

    De psychiatrie schendt dagelijks de meest elementaire mensenrechten van hun patiënten door onwetenschappelijke diagnoses, gedwongen opnamen en gedwongen behandelingen.

    Wereldwijd stapelen de waarschuwingen tegen psychiatrische medicatie zich op vanwege het veroorzaken van agressie, uitbarstingen van zinloos geweld en zelfmoord.

    De tentoonstelling is afgeleid van het museum “Psychiatry, an industry of death” dat is gevestigd in het hoofdkantoor van de Citizens Commission on Human Rights in Los Angeles.

    www.psychiatrie-industrie-des-doods.nl

  • Astrada

    !!Laatste nieuws tentoonstelling!!

    Tentoonstelling “PSYCHIATRIE, EEN INDUSTRIE DES DOODS” is geopend

    De tentoonstelling “Psychiatrie, een industrie des doods” is donderdag 14 februari geopend door NCRM coordinatrice Hanneke Teunisse. Er waren twee sprekers uitgenodigd. Mevr. K. vertelde hoe zij door eigen ingrijpen met succesvol gevolg het ADHD-label van haar zoon af wist te krijgen. Mevrouw Agnita Ratelband vertelde over onder andere elektroshock die zij zelf onderging. Zij wist op eigen kracht aan psychiatrische behandeling te ontkomen, eveneens met uitstekend resultaat.

    Zondag 17 februari 2008 was er een lezing door Fernand Haesbrouck, bekend van zijn niet aflatende strijd tegen Rilatin, Concerta en andere “geneesmiddelen” waarmee ADHD-kinderen worden “behandeld”. Terwijl de bijsluiters van deze producten vermelden dat het werkingsmechanisme niet bekend is, meldt Haesbrouck dat de werkzame stof een cocaïne-achtige amfetamine is die voorkomt op de lijst van verboden dopingproducten.

    Hij heeft artsen en hoogleraren gevraagd om uit te leggen hoe Ritalin en Concerta werken bij kinderen met ADHD en om aan te tonen dat zijn verklaring van het werkingsmechanisme niet klopt en waarom. Als reactie werd hij bedreigd en geïntimideerd. Haesbrouck maakt er een levenswerk van om het publiek te laten weten dat men bij artsen legaal (hard-) drugs kan verkrijgen, waar men anders slechts via het illegale circuit aan kan komen. Hij schreef het boek ADHD medicatie medische megablunder.

    Zondag 23 februari a.s. houdt hr Haesbrouck opnieuw een lezing.

    lees verder op

    http://www.ncrm.nl/nieuws.htm

    http://www.psychiatrie-industrie-des-doods.nl/